Over ons

Na zo’n dikke 30 jaar in een dorpskern gewoond te hebben, en m’n paard ook ‘pensioengerechtigd’ werd, verhuisde ik naar het landelijke Duffel.
Daar creëerde ik een thuis, met veel licht, ondefinieerbare of multifunctionele ruimtes, die enerzijds open en ruim bleven, maar tegelijk ook ‘passend’ voor één persoon, als het ware een woning met de allures van een loft.
Stilaan rijpte het idee voor een huis, van al het overbodige ontdaan, gebaseerd op essentie en esthetiek. Een ‘house of minimalism’, Speez, waar je meubels en kunst vindt die je blij maken, zoals onze vision & mission perfect verwoordt.

Vision & Mission

(outdoor)furniture – art
(tuin)meubelen – kunst

Welkom in ons house of minimalism dat puurheid, schoonheid maar ook functionaliteit laat samenvloeien. Waar verschillende stijlen harmonieus in elkaar opgaan, alsof ze voor elkaar geschapen zijn. Een concept dat zich het best laat benoemen als Speez. Speez laat uw indoor naadloos overvloeien naar outdoor, en vice versa; een woon- en leefomgeving creërend die charmeert, fascineert, inspireert. Die zalig aanvoelt, die u doet herademen en blij maakt.

Beleef het met ons

We houden van een open ‘universum’ waarin strak design en kunst zinderend tot leven komen. Zo creëren we samen met u een thuis waar de essentie van het ontwerp van tel is, niet de doelloze decoraties of nietszeggende franjes. Een verrijking voor uw blik en uw geest. De exquise tuinmeubelen die we verdelen zijn daar het bewijs van. Design uitgepuurd tot de essentie, soms ingetogen, soms extravagant. Altijd elegant, steevast topkwaliteit, met een optimaal comfort. We willen dat u weldadig zit, ligt, rust … en geniet.

Ondertussen nemen we u ook graag mee in de wereld van kunst. Van schilderijen en collages van gevestigd en aankomend talent aan de witte wand, tot sculpturen en installaties in een weids kader, groots in hun eenvoud.

Wie houdt van pure stijl, houdt van Speez.

Ontdek en beleef in Speez een thuisgevoel dat behaaglijk aanvoelt dankzij een selectie van topmerken. We verwelkomen u van harte voor een rondleiding en persoonlijk advies 7/7 op afspraak: tel. 0475 82 00 74 of e-mail: info@speez.be. Zondag bent u steeds welkom tussen 12 en 18 uur.

Space and light and order.
Those are the things that men need just as much as they need bread or a place to sleep.

– Le Corbusier